Get Adobe Flash player

Despre noi

Cresa “Toffy & Joy”

Cresa “Toffy & Joy” s-a deschis cu ajutorul asociatiei “Prietenii lui Toffy & Joy”. Asociata vine in ajutorul parintilor care au  copii cu varste cuprinse intre 4 luni si 4 ani, oferindu-le un spatiu optim de dezvoltare al micutilor incojurati de prieteni noi si persoane devotate educatiei copiilor.

Cresa este situata in Str. Lotrului, nr 15, Brasov, o zona centrala a orasului, si in acelasi timp este o zona linistita cu aer curat, ferita de poluare si traficul intens.

Casa in care este amenajata cresa este dotata cu sali de joaca, dormitor, izolator, sala de mese, bucatarie, vestiar copii, vestiar personal, intrare copii , baie copii, baie personal, intrare personal si o  curte ineriora in spatele casei amenajata cu jucarii de exterior si gazon.

 

                        DOTARI:

Doua sali de clasa impartite pe 2 categorii de varsta; Grupa Bayby si Grupa Junior rezervate micutilor pentru activitati distractive si educative, este dotata cu jucarii, jocuri interactive, materiale didactice, masute si scaunele adegvate varstei copiilor care servesc la desfasurarea activitatilor. Toate acestea fiind frumos colorate si decorate cu diferite desene pentru a crea un mediu cat mai apropriat de imaginatia copiilor.

Dormitorul este dotat cu paturi din lemn masiv si saltele din fibra de cocos si bumbac organic, cu husa de protectie din material antiperspirant, antibacterian si antialergic, ceea ce ofera micutilor un somn odihnitorintr-un mediu sanatos. De asemenea, dormitorul, este dotat cu dulap pentru depozitarea cosumabilelor si masa de schimbat pampersul.

Baia copiilor este amenajata cu obiecte sanitare specifice varstei copiilor (wc, chiuveta, olite personale si cada). 

Vestiarul copiilor este locul unde micutii ajutati de parinti sau personalul cresei isi schimba hainele de strada cu cele de interior ce sunt asezate in dulapioarele idividuale ale copiilor. Tot aici este si avizierul  unde vom afisa noutatile cresei, meniurile zilnice, activitatile copiilor  etc.

Bucataria este amanajata conform legii igienico-sanitare si este dotata cu vesela din inox si portelan care pot fi curatate si dezinfectate cu usurinta ori de cate ori sunt folosite. Tot aici avem si un sterilizator pentru biberoane si suzete care se foloseste ori de cate ori este nevoie pentru a mentine sanatatea si igiena copiilor tot timpul petrecut la cresa.

Mancarea copiilor este preparata in bucatariea proprie, respectandu-se nevoile nutritionale ale copiilor cu ajutorul meniurilor  verificate si aprobate de medicul specialist in nutritia copilului.

                         PERSONALUL NOSTRU

            Asocitea “Prietenii lui Toffy & Joy” a format o echipa tanara cu multa rabdare, dragoste si apropriere fata de copii, dar si cu experienta.

Am ales cele mai potrivite persoane in interesul copiilor prezeti si al noilor prieteni ce vor trece ptagul cresei “Toffy & Joy”.

Personalul cresei:

·                    Doua eduatoare

·                   Asistenta medicala 

·                   Ingrijitoare

·                   Bucatareasa

Cresa  Toffy  si  Joy

live cam

Harta

Foto

CresaToffysiJoy (14).jpg